Ale!

Wax & Board -siteet

Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 139,00 €.

Treenaa kotona laudallasi ja ainutlaatuisilla siteillä. Nämä freestyle-harjoittelusiteet on suunniteltu jibbi- ja trampoliinilaudoille, joten voit käyttää niitä paljain jaloin tai tavallisten urheilukenkien kanssa.

Pakkauksessa on yksi pari mustia reili- tai trampoliiniharjoittelusiteitä, mukaan lukien 2 kpl 4 × 2 -kiinnityslevyjä ja tarvittavat ruuvit. Näin voit aloittaa harjoittelun heti!

Varastossa

Switch Boards - Jibbing Bar

Switch Boardsin jibbing barilla voit harjoitella reilitemppuja laudoilla ja suksilla niin sisällä kotona kuin pihallakin.

Tuotetunnus (SKU): W&B-bin Osastot: ,

Wax & Board -harjoittelusiteet

 

Nämä freestyle-harjoittelusiteet on suunniteltu jibbi- ja trampoliinilaudoille, joten voit käyttää niitä paljain jaloin tai tavallisten urheilukenkien kanssa. Pakkauksessa on yksi pari mustia reili- tai trampoliiniharjoittelusiteitä, mukaan lukien 2 kpl 4 × 2 -kiinnityslevyjä ja tarvittavat ruuvit. Näin voit aloittaa harjoittelun heti!

Siteet ovat kevyet lujuudesta tai joustavuudesta tinkimättä. Tämä on tarpeen harjoittelun pidentämiseksi, jotta voit treenata lihasmuistiasi riittävästi. Sekä pohja- että kiinnityslevy on valmistettu ns. High Denisty -muovista. Siteissä on myös erittäin kätevän kantapään suoja. Tämä voidaan vaihtoehtoisesti poistaa harjoitussiteistä, jos sinulla on esimerkiksi hieman suuremmat jalat. Side sopii monenkokoisille jaloille ja voit treenata myös kengät jalassa. Huomaa, että oikea istuvuus riippuu kengän tilavuudesta.

 

Suosittelemme sidettä jalalle kokoa EU 38-45.

Paino 1,5kg.

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 30 × 15 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wax & Board -siteet”

Saatat myös pitää...