Switch Boards – Trampoliinilauta PRO 110

169,00 

Switch Boardsin trampoliinilaudalla hiot lautatemput kuten gräbit, spinnit ja voltit lihasmuistiin. PRO 110 versio on normilautaa 10 cm pidempi ja jäykempi.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LA-SB-TB-PRO Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Switch Boards – Trampoliinilauta PRO 110

Switch Boardsin PRO 110 trampoliinilaudalla hiot lautatemput kuten gräbit, spinnit ja voltit lihasmuistiin. Lauta soveltuu erinomaisesti nimensä mukaisesti trampoliinilla harjoitteluun, mutta sitä voi käyttää myös reilitemppujen harjoitteluun esim. Balance barilla.

Lauta ei sisällä siteitä suosittelemme hankkimaan joko Switch Boardsin tai Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa. Laudassa on samanlainen rakenne kuin lumilaudoissa, mutta pohja on pehmeää EVA foamia, joka ei luista trampoliinilla. Laudassa ei myöskään ole kantteja, joten trampoliinin kulumista ei tarvitse pelätä ja laudalla voidaan harjoitella jibbailua myös kotona sisällä.

Lauta on sheipiltään reverse camber. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan Switch Boardsin siteet tai Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Erot trampoliinilauta vs PRO 110

Pro versio on 10 cm pidempi kuin normiversio lisäksi PRO versiossa on enemmän rockeria, minkä avulla trampoliinillä on aavistuksen helpompi saada isoa ilmaa. PRO versio on jäykempi siteiden välistä, mikä lisää laudan kestoa painavammilla käyttäjillä. Laudan päät ovat taas hieman ohuemmat, jotta lauta sailyttää herkkyyden. Pro versiossa on pohjassa 4 mm EVA foamia 2 mm sijaan, mikä kovassa käytössä tuo lisää kulutuksen kestoa.


Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 110 cm
  • leveys: 25 cm
  • paino: 1,5 kg
  • käyttäjän suositeltu pituus 155-190 cm
  • käyttäjän paino max: 100 kg
  • Stance: 34cm – 58 cm
  • Materiaali: puu ydin, lasikuitu vahvistus, polyuretaani sivut.
  • Valmistusmaa: Puola

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 35 × 5 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...