Switch trampoliiniskeittilauta

109,00 

Switchin trampoliiniskeittilaudalla harjoittelet uusia temppuja missä tahansa ilman pelkoa liukastumisesta. Trampoliinilauta on päällystetty pehmeällä EVA-vaahdolla, joten se on turvallinen trampoliinille ja helppo hallita harjoitellessa. 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): FS-Switch-skede Osastot: ,

Switch trampoliiniskeittilauta

Loistava harjoitusväline rullalautailijoille. Se eliminoi vierimisen ja säilyttää samanlaisen tuntuman kuin tavallisella rullalaudalla. Uusien temppujen opetteleminen nurmikolla, betonilla, autotallissa, parkkipaikalla ja oikeastaan kaikkialla ilman pelkoa liukastumisesta. Myös trampoliinilla hyppiminen on helppoa ja turvallista. 

Setti sisältää 8 mm:n puiset kappaleet, jotka nostavat Ollien korkeammalle kun niin haluat.  Lauta on päällystetty ympäriinsä pehmeällä ja miellyttävällä EVA-vaahdolla, jonka ansiosta vältyt tuskallisilta hankauksilta ja vammoilta harjoituksen aikana. EVA-vaahto antaa myös hyvän pidon jalkoihin ja estää lautaa liukumasta trampoliinilla.

Trukit lisäävät laudan painoa, minkä ansiosta sitä on paljon helpompi hallita. Ne toimivat vastapainona, joten lauta ei pyöri luonnottomasti. Pienemmän kosketuspinnan ansiosta hypyistä tulee korkeampia.

Trampoliinilauta on täysin peitetty 3 mm Eva-vaahdolla ja ylimääräisellä reunasuojauksella, joten dekki ei satuta. Trampoliinilautaa on turvallisempi käyttää sisätiloissa, joissa seinien, lattian ja huonekalujen vaurioituminen on mahdollista. EVA-päällysteinen dekki on paljon hiljaisempi tavalliseen dekkiin verrattuna. 

Tuotetiedot:

  • Dekki: Kanadan vaahtera
  • Grippi: EVA-vaahtomuovi
  • Mitat: Leveys 20,3 cm / 8″, pituus  80 cm / 31,4″ 

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 82 × 25 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Switch trampoliiniskeittilauta”

Saatat myös pitää...