Snowboard Addiction – Jibbailulauta

209,00 

Snowboard Addictionin Jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun.

Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LA-SA-JB Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Snowboard Addiction – Jibbailulauta

Snowboard Addictionin Jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun, mutta voita käyttää sitä myös presseillä ja reileillä. Laudassa on puuydin ja muutenkin laudan rakenne on samanlainen kuin lumilaudoissa. Laudassa on P-Tex -pohja, minkä ansiosta luisto vastaa normaalia lumilautoija. Laudassa ei ole metalikanteja ja ei näin kuluta trampoliinin mattoa ja laudalla voi hyvin harjoitella jibbailua sisätiloissa.

Lauta on sheipiltään reverse camber ja se on Tramppalautaa jäykempi. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Laudassa on kahdeksan paria insertteja, joten stänssia voi säätää todella laajasti ja se voi olla kaikkea välillä 18-24 tuumaa.

Suosittelemme kuitenkin hankkimaan Snowboard Addictionin tai Swichin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 99.5cm
  • leveys: 24,6 cm
  • paino: 1,5 kg
  • Stance: 18 – 24 ”

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 35 × 10 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...