Snowboard Addiction – Tramppalauta

209,00 

Snowboard Addictionin tramppalauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin gräbit, spinnit ja voltit. Lauta soveltuu hyvin trampoliinilla hyppimiseen kuin Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun. Lauta ei sisällä siteitä suosittelemme hankkimaan Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LA-SATB Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Snowboard Addiction – Tramppalauta

Snowboard Addictionin tramppalauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin gräbit, spinnit ja voltit. Lauta soveltuu hyvin trampoliinilla hyppimiseen, mutta sillä voi myös harjoitella Balance Barilla reilitemppuja. Laudassa on puuydin ja muutenkin laudan rakenne on samanlainen kuin lumilaudoissa. Laudan pohja on tiivistä vaahtomuovia, mikä estää laudan luisumisen trampoliinin pinnalla. Laudassa ei ole metalikanteja ja ei näin kuluta trampoliinin mattoa ja laudalla voi hyvin harjoitella jibbailua sisätiloissa.

Lauta on sheipiltään reverse camber ja kohtalaisen löysä. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 99.5cm
  • leveys: 24,6 cm
  • paino: 1,5 kg
  • Stance: 12,5 – 23,5″

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 35 × 10 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...