Switch Boards – Trampoliinilauta 95

155,00 

Switch Boardsin trampoliinilaudalla hiot lautatemput kuten gräbit, spinnit ja voltit lihasmuistiin. Lauta soveltuu erinomaisesti nimensä mukaisesti trampoliinillä harjoitteluun, mutta sitä voi käyttää myös reilitemppujen harjoitteluun esim. Balance barilla.

2 varastossa

Ota samaan pakettiin

Switch Boards - Harjoittelusiteet - musta

Snowboard Addictionin Harjoittelusiteet ovat täydellinen pari Tramppalaudan tai Jibbailulaudan pariksi. Toki voit ruuvata niihin ovat lumilautasiteesi, mutta harjoittelusiteitä voit käyttää omilla tennareilla tai vaikka avojaloin. Siteet on suunniteltu mukavaksi ilman kenkiä käytettäväksi.

Switch harjoittelumatto

Switchin harjoittelumatto tarjoaa täydellisen alustan jibbailuun kotona.

Switch Boards - Jibbing Bar

Switch Boardsin jibbing barilla voit harjoitella reilitemppuja laudoilla ja suksilla niin sisällä kotona kuin pihallakin.

Tuotetunnus (SKU): LA-SB-TB95 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Switch Boards – Trampoliinilauta 95

Switch Boardsin trampoliinilaudalla hiot lautatemput kuten gräbit, spinnit ja voltit lihasmuistiin. Lauta soveltuu erinomaisesti nimensä mukaisesti trampoliinillä harjoitteluun, mutta sitä voi käyttää myös reilitemppujen harjoitteluun esim. Balance barilla.

Tämä lauta on uudistunut versio, jossa on tehty paljon uudistuksia. Uusi lauta on hieman aikaisempaa lyhyempi, mikä tekee laudasta näppärämmän ja sopivamman myös pienemmille käyttäjille. Profiili on aikaisempaa enemmä rocker, mikä tekee hyppimisestä tramoliinilla tehokkaampaa. Laudan keula ja perä on ohennettu mahdollistaen nopeamman pyörimisen ja paremmat pressit. Laudan pohja foami on aikaisemapaa paksumpi ja lautaan ion lisätty uusi kerros lasikuitua, mikä lisää entisestään kestävyyttä.

Lauta ei sisällä siteitä suosittelemme hankkimaan joko Switch Boardsin tai Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa. Laudassa on samanlainen rakenne kuin lumilaudoissa, mutta pohja on pehmeää EVA foamia, joka ei luista trampoliinilla. Laudasa ei myöskään ole kantteja, joten trampoliinin kulumista ei tarvitse pelätä ja laudalla voidaan harjoitella jibbailua myös kotona sisällä.

Laudan sivut (side wall) ovat polyuretaanista.

Lauta on sheipiltään reverse camber. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan Switch Boardsin siteet tai Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 95 cm
  • leveys: 24 cm
  • paino: 1,3 kg
  • käyttäjän suositeltu max paino: 75 kg
  • Stance: 31cm – 55cm
  • Materiaali: puu ydin, lasikuitu vahvistus, polyuretaani sivut.
  • Valmistusmaa: Puola

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 25 × 5 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...