DMOS Alpha sheippauslapio

145,00 

DMOS Alpha sheippauslapio on Stealth lapion isoveli. DMOS Alpha on kannettava ja todella kestävä ammattitason työkalu hyppyrien sheippaukseen.  Lapio kulkee helposti mukana ja silti on täysiverinen lumenmuokkaustyökone. Soveltuu erinomaisesti niin öisten katujen laskijoille tai takapihan parkin ylläpitoon ja rakennukseen. Lapio soveltuu myös maan muokkaukseen. Lavan hampaistuksen ansiosta lapio ei hätkähdä jäästäkään.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LA-DM-A Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

DMOS Alpha sheippauslapio

DMOS Alpha sheippauslapio on Stealth lapion isoveli, jolla lumi saa kyytiä. DMOS Alpha on kannettava ja todella kestävä ammattitason työkalu hyppyrien sheippaukseen tai moottorikelkkailijan turvaksi.  Lapio kulkee helposti mukana ja silti on täysiverinen lumenmuokkaustyökone. Soveltuu erinomaisesti niin öisten katujen laskijoille tai takapihan parkin ylläpitoon ja rakennukseen. Lapio soveltuu myös maan muokkaukseen. Lavan terävän hampaistuksen ansiosta lapio ei hätkähdä jäästäkään.

Lapio on valmistettu lentokonealumiinista ja painaa 2,3 kg. Materiaali on paksumpaa kuin lumivyörylapioissa, joten se on tehty kestämään. Stealth sheippauslapio on pakattuna vain 55 x 36 x 13 cm ja varsi pisimmillään 160 cm pitkä. Pitkän varren ansiosta lapioiminen on tehokasta eikä tarvitse kyyristellä kuten muilla teleskooppilapioilla. Lapion lavassa on aukot laipion kiinnittämiseen esim. reppuun kuljetuksen ajaksi. Samalla aukkoissa oleva muovi toimii pohjassa liukupintaja ja suojaa esim. puista terassia sitä puhdistaessa lumesta.

https://vimeo.com/195551023

Tech_Specs_Alpha_2

Ominaisuudet

  • Materiaali 2,5 mm paksua lentokonealumiinia
  • Teleskooppivarren maksimipituus 160 cm
  • Kestävä pulverimaalipinnoite
  • Lapion hammastus puree hyvin jäähän

Takuu

  • elinikäinen

Lisätiedot

Paino 2,5 kg (kilogramma)
Mitat 60 × 35 × 15 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu

Paikka

Ulos

Saatat myös pitää...