Ale!

DMOS Stealth sheippauslapio

99,00 

DMOS Stealth sheippauslapio on kannettava ja todella kestävä ammattitason työkalu hyppyrien sheippaukseen.  Lapio kulkee helposti mukana ja mahtuu jopa reppuun ja silti on täysiverinen lumenmuokkaustyökone. Soveltuu erinomaisesti niin takamaastojen koluajille kuin öisten katujen laskijoille tai takapihan parkin ylläpitoon ja rakennukseen. Lapio soveltuu erinomaisesti myös maan muokkaukseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LA-DM-ST-B Osastot: , ,

DMOS Stealth sheippauslapio

DMOS Stealth sheippauslapio on kannettava ja todella kestävä ammattitason työkalu.  Lapio kulkee helposti mukana ja mahtuu reppuun ja silti on täysiverinen lumenmuokkaustyökone. Soveltuu erinomaisesti niin mootterikelkkailijoille, takamaastojen laskijoille kuin öisten katujen laskijoille tai takapihan parkin ylläpitoon ja rakennukseen. Lapio soveltuu erinomaisesti myös maan muokkaukseen. Jos tarvitset hieman isompaa lapiota, niin DMOS Alpha on oikea työkalusi.

Lapio on valmistettu lentokonealumiinista ja painaa vain 1,4 kg. Materiaali on paksumpaa kuin lumivyörylapioissa, joten se on tehty kestämään. Stealth sheippauslapio on pakattuna vain 46 x 23 x 5 cm ja varsi pisimmillään 143 cm pitkä. Pitkän varren ansiosta lapioiminen on tehokasta eikä tarvitse kyyristellä kuten muilla teleskooppilapioilla. Terävien hampaiden ansiosta lapio pureutuu kovaakin lumeen.

Ominaisuudet

  • Materiaali 2,5 mm paksua lentokonealumiinia
  • Teleskooppivarren maksimipituus 143,51 cm
  • Kestävä pulverimaalipinnoite
  • Lapion hammastus puree hyvin jäähän

Takuu

  • elinikäinen

Lisätiedot

Paino 1,5 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 25 × 7 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu

Paikka

Ulos

Saatat myös pitää...