Kirjain kiipeilyote

7,00 7,70 

Kirjain kiipeilyote on suunniteltu lasten kiipeilyseinille. Otteet ovat helpohkoja kiipeilyotteita. Näillä aakkosotteilla kiipeileissä lapsi voi hyvin vaikka opetalla tunnistamaan eri kirjaimia.

Otteet myydään yksitellen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): K-Alhabet Osasto:

Kirjain kiipeilyote

Kirjain kiipeilyote on suunniteltu lasten kiipeilyseinille. Otteet ovat helpohkoja kiipeilyotteita. Näillä aakkosotteilla kiipeillessä lapsi voi hyvin vaikka opetalla tunnistamaan eri kirjaimia.

Otteet on valmistettu polyuretaani-muovista ja ne ei kestä auringon UV-valoa yhtä hyvin kuin polyesteriotteet, minkä vuoksi emme suosittele näitä ulkokäyttöön.

Otteet myydään yksitellen.

Otteiden asennus

Otteet kiinnitetään 18 mm koivuvaneriin, johon porataan 12 mm reikä M10-lyöntimutterille. Otteen kiinnittämiseen muttereihin käytetään M10 pultteja.

Suosittelemme että kiipeilyseinä levyyn porataan noin tuplamäärä reikiä otteisiin nähden. Näin otteiden paikkaa voidaan myöhemmin vaihdella. Lähtökohta otemäärälle on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkisääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksumetri.

Tarvitsetko muunlaista otetta

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin tuhansista vaihtoehdoista.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Didaks
  • Kiinnitys: M10 pultti
  • Materiaali: polyuretaani
  • UV valon kesto: kohtalainen
  • Paino 300 g/kpl

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 10 × 10 × 5 cm
Laji

Kiipeily

Väri

Punainen

Kiinnituspultilla vai ilman

ilman, pultilla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjain kiipeilyote”

Saatat myös pitää...