Kirjain kiipeilyotesetti

149,00 

Kirjain kiipeilyote on suunniteltu lasten kiipeilyseinille. Otteet ovat helpohkoja kiipeilyotteita. Näillä aakkosotteilla kiipeileissä lapsi voi hyvin vaikka opetalla tunnistamaan eri kirjaimia. Settiin kuuluu 27 otetta

 

Tuotetunnus (SKU): K-Alhabet Osastot: ,

Kirjain kiipeilyotesetti

Kirjain kiipeilyote on suunniteltu lasten kiipeilyseinille. Otteet ovat helpohkoja kiipeilyotteita. Näillä aakkosotteilla kiipeillessä lapsi voi hyvin vaikka opetalla tunnistamaan eri kirjaimia.

Otteet on valmistettu polyuretaani-muovista ja niiden värit eivät kestä auringon UV-valoa yhtä hyvin kuin polyesteriotteet, minkä vuoksi emme suosittele näitä ulkokäyttöön.

Otesettiin kuuluu 27 otetta.

Otteiden asennus

Otteet kiinnitetään 18 mm koivuvaneriin, johon porataan 12 mm reikä M10-lyöntimutterille. Otteen kiinnittämiseen muttereihin käytetään M10 pultteja.

Suosittelemme että kiipeilyseinä levyyn porataan noin tuplamäärä reikiä otteisiin nähden. Näin otteiden paikkaa voidaan myöhemmin vaihdella. Lähtökohta otemäärälle on noin 8 kpl/m2. Mikäli otteita asennetaan vaakasuoraan tapahtuvaan kiipeilyyn, niin nyrkkisääntönä laskennassa voi käyttää 5 kpl/juoksumetri.

Tarvitsetko muunlaista otetta

Mikäli tarvitset laajempaa valikoimaa, niin ota yhteyttä. Meiltä löytyy kiipeilyotteet kaikkiin tarkoituksiin tuhansista vaihtoehdoista.

Tekniset tiedot

  • Merkki: Didaks
  • Kiinnitys: M10 pultti
  • Materiaali: polyuretaani
  • UV valon kesto: kohtalainen
  • Paino 300 g/kpl

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 10 × 5 cm (senttimetri)
Laji

Kiipeily

Väri

Punainen, sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjain kiipeilyotesetti”

Saatat myös pitää...