Switch Boards – Jibbing Board PRO 110

169,00 

Switch Boardsin PRO 110 jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotona. PRO versio on pidempi ja jäykempi kuin Switchin normi jibbilauta.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): LA-SB-JB-PRO Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Switch Board – Jibbailulauta PRO 110

Switch Boardsin PRO 110 jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun, mutta voita käyttää sitä myös presseillä ja reileillä. Laudassa on puuydin ja muutenkin laudan rakenne on samanlainen kuin lumilaudoissa. Laudassa on P-Tex -pohja, minkä ansiosta luisto vastaa normaalia lumilautoja. Laudassa ei ole metalikanteja ja ei näin kuluta trampoliinin mattoa ja laudalla voi hyvin harjoitella jibbailua sisätiloissa.

Lauta on sheipiltään reverse camber. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan Switch Boardsin siteet tai Snowboard Addictionin siteet, jotka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi normaalit tennarit tai sukat jalassa.

Erot jib board vs. PRO 110

Pro versio on 10 cm pidempi kuin normiversio lisäksi PRO versiossa on enemmän rockeria, minkä avulla trampoliinillä on aavistuksen helpompi saada isoa ilmaa. PRO versio on jäykempi siteiden välistä, mikä lisää laudan kestoa painavammilla käyttäjillä. Laudan päät ovat taas hieman ohuemmat, jotta lauta sailyttää herkkyyden

Huom! Siteet eivät tule laudan mukana.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 110 cm
  • leveys: 25 cm
  • paino: 1,5 kg
  • Suositeltu käyttäjän pituus: 155 – 190 cm
  • käyttäjän paino max: 100 kg
  • Stance: 34cm – 58cm

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 110 × 35 × 5 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...