Snowboard Addiction Jib Training -setti

461,00 

Snowboard Addictionin Jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun.

Paketissa tulee Snowboard Addictionin jibbilauta, siteet ja balance bar

Out of stock: "Snowboard Addiction – Balance Bar", "Snowboard Addiction – Harjoittelusiteet", "Snowboard Addiction – Jibbailulauta" doesn't have sufficient quantity in stock.

Tuotetunnus (SKU): LA-SA-JB-set Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Snowboard Addiction Jib Training -setti

Snowboard Addictionin Jibbailulauta on oiva väline lautatemppujen harjoitteluun kotipihalla. Laudan avulla on hyvä harjoitella lihasmuistiin parhaat jibbitemput. Lauta soveltuu erinomaisesti Balance Barilla reilitemppujen harjoitteluun, mutta voita käyttää sitä myös presseillä ja reileillä. Laudassa on puuydin ja muutenkin laudan rakenne on samanlainen kuin lumilaudoissa. Laudassa on P-Tex -pohja, minkä ansiosta luisto vastaa normaalia lumilautoija. Laudassa ei ole metalikanteja ja ei näin kuluta trampoliinin mattoa ja laudalla voi hyvin harjoitella jibbailua sisätiloissa.

Lauta on sheipiltään reverse camber ja se on Tramppalautaa jäykempi. Siteiden kiinnitystä varten laudassa on standardi 4×4 kiinnitys, joten lautaan voidaan kiinnittää käytännössä mitkä tahansa lumilautasiteet. Laudassa on kahdeksan paria insertteja, joten stänssia voi säätää todella laajasti ja se voi olla kaikkea välillä 18-24 tuumaa.

Tekniset tiedot:

  • pituus: 99.5cm
  • leveys: 24,6 cm
  • paino: 1,5 kg
  • Stance: 18 – 24 ”

Lisätiedot

Paino 11 kg (kilogramma)
Mitat 100 × 35 × 10 cm (senttimetri)
Laji

Lumilautailu, Trampoliini

Paikka

Kotiin, Sisälle, Ulos

Saatat myös pitää...